jag är inte frisk nånstans

Jag har klarat mig igenom alla sjukdommar som Lisa släpat in genom den här dörren. Ögoninflammation, feber, magsjuka. YOU NAME IT.  Men vem kunde ana att jag skulle falla på mållinjen tack vara en förkylning? Jag trodde jag hade tagit mig igenom allt redan.  Att jag på något sätt var immun.
Om jag vore en karl skulle jag klaga på att det är pissjobbigt när man har en riktig förkylning.Nu kan jag inte det heller.
Jag har alltid tänk "fan vad äcklig du är!" när jag ser kunder på jobbet som börjar snyta sig framför en och slänger det i soporna. Soporna som jag vet att jag senare måste ta reda på.  Nu går jag själv där och snuskar.

Igår började jag arbeta min mördarmånad. Jag ska jobba 21 eller 25 dagar i rad. Jag har inte bestämt mig än, får se hur mycket jag pallar. Denna månaden kommer bli riktigt hård och jag hoppas att den tar slut med äran i behåll. Jag är och jag ska förbli positiv.

Med detta lite till synes klago-inlägg kan jag avsluta med att helgen var kanonbra. Jag åkte skidor och scoter, jag träffade familjen och jag fick kärlek av Viktor med lite öl inräknat. I like.

Just ja, Grattis till pappa!

 

/K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0